HONDENSCHOOL DVS / DTV
Voor hondenopvoeding en training op een positieve manier

SPONSOREN

 

PA Covers is fabrikant van diverse maatwerk zeilproducten voor vele toepassingen: afdekzeilen, vrachtwagenzeilen, bootkappen,voorzettenten caravans en verandazeilen. Onze zeilmakers kunnen putten uit een jarenlange ervaring die uiteraard goed van pas komt bij het maken van alle soorten specifiek maatwerk. Door deze ervaring en deskundigheid zijn onze zeilen dan ook wereldwijd te vinden. We werken zowel met PVC in alle soorten en kleuren, als met doek, zoals o.a. katoendoek, zonweringdoek, bootkappenstof,cabrioletkappenstof, stamoid, gaasdoek, PE-folie enz. Afhankelijk van het materiaal wordt het met hete lucht geseald ofwel gestikt. Naast het maken van nieuwe producten voeren wij alle mogelijke reparaties uit.

 

 

Dierenparadijs is een Discus Dieren-speciaalzaak. Discus is een samenwerkingsverband van meer dan 160 dieren-speciaalzaken in Nederland. De discusleden werken samen op het gebied van inkoop, automatisering, voorlichting over het houden van huisdieren en het maken van een actiekrant. In onze winkel vindt u een zorgvuldig geselecteerd assortiment artikelen voor uw huisdier. Van voeders en snoepgoed tot luxeartikelen en medicijnen. En wat niet op voorraad is kunnen wij zonder problemen voor u bestellen.

Niets is voor ons zo belangrijk dat jou en je hond een complete, gezonde én smakelijke voeding te bieden die aan al jullie eisen voldoet. Onze voedingen onderscheiden zich van andere voedingen door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en de hoge verteerbaarheid en smakelijkheid. Ons motto is dan ook niet voor niets  'Smøllen met Smølke!'

SMOLKE sponsort elke jaar de Puppypakketten